Coaching in mijn praktijk 
Voor hooggevoelige kinderen én hun ouders

Ik maak allereerst graag kennis met je tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek van 20 minuten. Daarin kun je vertellen waar je je zorgen over maakt en wat de wens is voor jouw kind. Dit gesprek is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend.

Na dit kennismakingsgesprek starten we met het ontdektraject en vervolgens met coachblokken. En uiteraard kunnen ouders ook zelf gecoacht worden. Uitgebreide informatie vind je in de tabbladen hieronder.

online coaching

ONTDEKTRAJECT

De allereerste stap – na het telefonische kennismakingsgesprek – is het ontdektraject.
Dit traject bestaat uit twee afspraken die beiden plaatsvinden bij mij in de praktijk:

✔ Een ontdekgesprek met beide ouders en het kind van een uur

✔ Een kennismakingssessie met het kind van een uur

Terugkoppeling na beide afspraken via E-mail

Tijdens het ontdektraject gaan we samen op zoek naar antwoorden op de volgende vragen: Wat is de huidige situatie? Waar is hulp nodig? Wat is de wens van de ouders? Wat is de wens van het kind?

Jouw investering: €189,- incl. BTW

Wil je hierna verder op weg naar een positieve verandering voor jou en je kind?
Dan starten we met de coaching. Informatie hierover is te vinden onder het tabblad Coachblokken.

Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.  
Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

COACHBLOKKEN

Na het ontdektraject start de coaching. Dit krijg je allemaal tijdens een coachblok:

5 coachsessies van een uur met jouw kind waarin er 100% aandacht is voor jouw kind. Bij de laatste afspraak van een coachblok zijn – wanneer mogelijk – beide ouders aanwezig. 

Terugkoppeling na elke sessie via E-mail

Informatie, tips, handvatten, oefeningen en inzichten passend bij de hulpvraag en de wens(en)

Tussentijds app- mail of belcontact waarin je al jouw vragen kunt stellen! Ik sta je met raad en daad bij 😊. 

✔ Alle materialen

✔ Drinken en wat lekkers tijdens de sessies/gesprekken

Het kan zijn dat 1 coachblok voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten bij jouw kind. Maar wellicht zijn er meerdere coachblokken nodig. Het coachen op deze manier geeft jou, je kind en mij de vrijheid om per blok te bekijken wat er nodig is. En dat is wel zo fijn!

Jouw investering: €489,- incl. BTW per coachblok

Er kan in termijnen worden betaald. Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.
Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

 

COACHING VOOR OUDERS

Er zijn ook ouders die graag zelf gecoacht willen worden, bijvoorbeeld omdat hun kind nog te jong is voor coaching of training.  Na de telefonische kennismaking starten we met de eerste coachsessie. Een coachsessie duurt meestal zo’n 1 tot anderhalf uur.

Het kan zijn dat 1 coachsessie al voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten, maar wellicht zijn er meerdere sessies nodig. Per keer bekijken we samen wat er nodig is.

Jouw investering: €85,- incl. BTW per uur

Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.  Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

Creatief Kindercoach

 Als Creatief Kindercoach maak ik gebruik van creatieve werkvormen tijdens de coaching. Tekenen, schilderen, boetseren, knutselen, schrijven, (poppen)spel, collages maken. De kinderen in mijn praktijk gaan aan de slag met allerlei technieken en werkvormen. De werkstukken en het spel zijn een belangrijke basis voor de coachgesprekken. Vooral ook als kinderen zichzelf minder makkelijk kunnen uiten, is deze manier van werken enorm helpend. Want zeg nou zelf, een beeld zegt meer dan 1000 woorden


Sensikids coach

 Als Sensikids coach sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van Sensikids Coaches. Ik ben opgeleid om hoogsensitieve kinderen te helpen met het vergroten van het zelfvertrouwen en het kunnen omgaan met prikkels en stress. Daarnaast geef ik ouders tips, tools en adviezen rondom hun hoogsensitieve kinderen, zodat opvoeden meer ontspannen wordt.

> https://sensikids.nl/caroline-van-embden-van-lith/

Coach Kinderbrein en Bewegen

 Ook ben ik gecertificeerd Coach Kinderbrein en Bewegen. Dat betekent dat ik tijdens coachtrajecten ook lichaamsgericht werk. Met ademhalings-, ontspannings- en beweegoefeningen laat ik kinderen meer rust, zelfvertrouwen en kracht ervaren.

 

 

Bedankt Caroline voor jouw inzet voor onze dochter! Je warmte, je positiviteit, je onwijs kundig zijn in je vak, hebben onze dochter en ons als ouders zó geholpen om de zon weer meer te zien schijnen. Je creativiteit sloot heel goed aan bij onze dochter, waardoor ze haar angsten, wensen en kwaliteiten nu kan verwoorden en weet wat haar kan helpen in situaties die ze lastig vindt. 

Ouders van een hooggevoelig meisje (10)

Wij waren op zoek naar een coach die ons kon helpen met onze temperamentvolle en hooggevoelige dochter van 3,5 jaar oud. Caroline heeft ons praktische en concrete handvatten aangereikt die we eenvoudig konden toepassen in ons dagelijkse leven. Maar vooral is onze mindset door Caroline positief veranderd; er is meer acceptatie, we kunnen meer meedenken en meevoelen. Een aanrader voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft.

Vader en moeder van een hooggevoelig meisje (3) met een sterke wil

Toen ik op internet op onderzoek uitging naar hooggevoeligheid bij kinderen, kwam ik bij de praktijk van Zin in! kindercoaching terecht. De video’s van Caroline gaven me meer inzicht, daar was ik al blij mee. Toen ik met mijn dochter (7 jaar) besprak wat mijn bevindingen waren; je bent hooggevoelig, wilde ze hier zelf meer over weten.

Na een heel fijn telefoongesprek met Caroline zijn we een traject gestart. Zo fijn om mijn dochter te zien opbloeien! Ze had meteen een goed gevoel bij Caroline en voelde haar openheid en oprechtheid, wat maakte dat ze zelf ook meteen open ging. Ondanks dat ik me al wel verdiept had in ‘hooggevoeligheid’ was ik heel blij met de tips van Caroline. Het zet je op het juiste spoor; bekrachtigd wat je al goed doet en laat je zien hoe mooi je (hooggevoelig) kind is!

Voor iedereen die twijfelt, gewoon doen, want het haalt het beste in jezelf en je kind naar boven! Dank je wel lieve Caroline.

Moeder van een hooggevoelig meisje (7) met een sterke wil

Caroline heeft ons veel inzichten en tips gegeven over hoe om te gaan met de hooggevoeligheid van onze dochter. Ze is altijd erg betrokken en begaan met het welzijn van onze dochter en zet vaak een stapje extra. Ze is een warm persoon en heel open, waardoor onze dochter heel goed met haar klikt en zich meteen bij haar op haar gemak voelde. Ze gaat altijd met veel plezier naar Caroline toe.

Moeder van een hooggevoelig meisje (10)

Ik ben blij Caroline ontmoet te hebben. Ik wist intuïtief dat onze zoon van 11 hooggevoelig was. Zelf probeerde ik mijn zoon te ondersteunen, maar er was één punt waar ik niet verder mee kon. Gelukkig kwam ik Caroline tegen op het internet. Tijdens 3 gezellige en vakkundige gesprekken heb ik veel praktische tips gekregen voor mezelf en mijn zoon om weer stappen vooruit te kunnen zetten.  Hartelijk bedankt!

Moeder van een hooggevoelige jongen (11)

Bedankt voor je inzet, meedenken en meevoelen. Voor je extra tijd die je aan ons besteed hebt. Voor je wijze woorden, heldere uitleg en mooie werkwijze.

Thanks for being you!

Moeder van een hooggevoelig meisje (13)

Neem contact op

Coaching Online (via Zoom)
Voor hooggevoelige kinderen én hun ouders

Ook voor online coaching maak ik eerst graag kennis met je via een telefonische kennismaking van 20 minuten. Daarin kun je vertellen waar je je zrogen over maakt en wat de wens is voor jouw kind.

Dit gesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend.

Daarna starten we met een online ontdektraject als het om coaching voor kinderen gaat of direct met de online coaching als het om coaching voor ouders gaat*. Uitgebreide informatie hierover vind je in de tabbladen hieronder.

* Als kinderen jonger zijn dan 12 jaar kan online coaching alleen plaatsvinden wanneer ouders ook bij de online coachsessies aanwezig zijn. 

ONLINE ONTDEKTRAJECT

De allereerste stap – na het telefonische kennismakingsgesprek – is het ontdektraject als het gaat om coaching voor kinderen.
Dit traject bestaat uit twee afspraken die beiden online plaatsvinden: 

✔ Een online ontdekgesprek met beide ouders en het kind van een uur

✔ Een online kennismakingssessie met het kind van een uur

Terugkoppeling na beide afspraken via E-mail

Tijdens het ontdektraject gaan we samen op zoek naar antwoorden op de volgende vragen: Wat is de huidige situatie? Waar is hulp nodig? Wat is de wens van de ouders? Wat is de wens van het kind?

Jouw investering: €189,- incl. BTW

Wil je hierna verder op weg naar een positieve verandering voor jou en je kind?
Dan starten we met de coaching. Informatie hierover is te vinden onder het tabblad Online coaching voor kinderen.

 Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.  Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

ONLINE COACHING VOOR KINDEREN

Na de telefonische kennismaking starten we met de online coaching.
Als kinderen jonger zijn dan 12 jaar kan online coaching alleen plaatsvinden wanneer ouders ook bij de online coachsessie aanwezig zijn.

Ik werk met kinderen in coachblokken van 5 sessies. Dit is wat je allemaal krijgt tijdens een coachblok:

5 online coachsessies van een uur via Zoom waarin er 100% aandacht is voor jouw kind. Bij de laatste afspraak van een coachsessie zijn – wanneer mogelijk – beide ouders aanwezig. 

✔ Terugkoppeling na elke sessie via E-mail

Informatie, tips, handvatten, oefeningen en inzichten passend bij de hulpvraag en wens(en) van jouw kind

Tussentijds app- mail of belcontact waarin je al jouw vragen kunt stellen! Ik sta je met raad en daad bij 😊.

Het kan zijn dat 1 coachblok voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten, maar wellicht zijn er meerdere coachblokken nodig. Het coachen op deze manier geeft jou en mij de vrijheid om per blok te bekijken wat er nodig is. En dat is wel zo fijn!

Jouw investering: €489,- incl. BTW per online coachblok

Er kan in termijnen worden betaald. Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars. Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden, de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

COACHING VOOR OUDERS

Er zijn ook ouders die graag zelf gecoacht willen worden, bijvoorbeeld omdat hun kind nog te jong is voor coaching of training.  Na de telefonische kennismaking starten we met de eerste coachsessie. Een online coachsessie duurt meestal zo’n 1 tot anderhalf uur. 

Het kan zijn dat 1 coachsessie al voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten, maar wellicht zijn er meerdere sessies nodig. Per keer bekijken we samen wat er nodig is.

Jouw investering: €85,- incl. BTW per uur

Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.  Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

Neem contact op

Als coachprofessional ben ik aangesloten bij Adiona – dé beroepsorganisatie voor kindercoaches.
Daarnaast sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister van Sensikids Coaches.
Ik ben HBO geschoold en blijf me voortdurend professionaliseren in het werkveld. 

Zin in! Kindercoaching staat voor kwaliteit en deskundigheid.

Adiona
Sensikids

Coaching in mijn Praktijk
voor kinderen én ouders

Coaching Online
voor kinderen én ouders

Coaching in mijn praktijk
Voor hooggevoelige kinderen én hun ouders

Ik maak allereerst graag kennis met je tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek van 20 minuten. Daarin kun je vertellen waar je je zorgen over maakt en wat de wens is voor jouw kind. 

Dit gesprek is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend.

Na dit kennismakingsgesprek starten we met het ontdektraject en vervolgens met coachblokken. En uiteraard kunnen ouders ook zelf gecoacht worden. Uitgebreide informatie vind je in de tabbladen hieronder.

ONTDEKTRAJECT

De allereerste stap – na het telefonische kennismakingsgesprek – is het ontdektraject.
Dit traject bestaat uit twee afspraken die beiden plaatsvinden bij mij in de praktijk:

✔ Een ontdekgesprek met beide ouders en het kind van een uur

✔ Een kennismakingssessie met het kind van een uur

✔ Terugkoppeling na beide afspraken via E-mail

Tijdens het ontdektraject gaan we samen op zoek naar antwoorden op de volgende vragen: Wat is de huidige situatie? Waar is hulp nodig? Wat is de wens van de ouders? Wat is de wens van het kind?

Jouw investering: €189,- incl. BTW

Wil je hierna verder op weg naar een positieve verandering voor jou en je kind?
Dan starten we met de coaching. Informatie hierover is te vinden onder het tabblad Coachblokken.

Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.  
Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

COACHBLOKKEN

Na het ontdektraject start de coaching. Dit krijg je allemaal tijdens een coachblok:

5 coachsessies van een uur met jouw kind waarin er 100% aandacht is voor jouw kind. Bij de laatste afspraak van een coachblok zijn – waar mogelijk – beide ouders aanwezig. 

Informatie, tips, handvatten, oefeningen en inzichten passend bij de hulpvraag en de wens(en)

Terugkoppeling na elke sessie via E-mail

Tussentijds app- mail of belcontact waarin je al jouw vragen kunt stellen! Ik sta je met raad en daad bij 😊.

✔ Alle materialen

✔ Drinken en wat lekkers tijdens de sessies/gesprekken

Het kan zijn dat 1 coachblok voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten bij jouw kind. Maar wellicht zijn er meerdere coachblokken nodig. Het coachen op deze manier geeft jou, je kind en mij de vrijheid om per blok te bekijken wat er nodig is. En dat is wel zo fijn!

Jouw investering: €489,- incl. BTW per coachblok

Er kan in termijnen worden betaald. Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars. Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

 

COACHING VOOR OUDERS

Er zijn ook ouders die graag zelf gecoacht willen worden, bijvoorbeeld omdat hun kind nog te jong is voor coaching of training.  Na de telefonische kennismaking starten we met de eerste coachsessie. Een coachsessie duurt meestal zo’n 1 tot anderhalf uur.

Het kan zijn dat 1 coachsessie al voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten, maar wellicht zijn er meerdere sessies nodig. Per keer bekijken we samen wat er nodig is.

Jouw investering: €85,- incl. BTW per uur

Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.  Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

Creatief Kindercoach

 Als Creatief Kindercoach maak ik gebruik van creatieve werkvormen tijdens de coaching. Tekenen, schilderen, boetseren, knutselen, schrijven, (poppen)spel, collages maken. De kinderen in mijn praktijk gaan aan de slag met allerlei technieken en werkvormen. De werkstukken en het spel zijn een belangrijke basis voor de coachgesprekken. Vooral ook als kinderen zichzelf minder makkelijk kunnen uiten, is deze manier van werken enorm helpend. Want zeg nou zelf, een beeld zegt meer dan 1000 woorden


Sensikids coach

 Als Sensikids coach sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van Sensikids Coaches. Ik ben opgeleid om hoogsensitieve kinderen te helpen met het vergroten van het zelfvertrouwen en het kunnen omgaan met prikkels en stress. Daarnaast geef ik ouders tips, tools en adviezen rondom hun hoogsensitieve kinderen, zodat opvoeden meer ontspannen wordt.

> https://sensikids.nl/caroline-van-embden-van-lith/

Coach Kinderbrein en Bewegen

 Ook ben ik gecertificeerd Coach Kinderbrein en Bewegen. Dat betekent dat ik tijdens coachtrajecten ook lichaamsgericht werk. Met ademhalings-, ontspannings- en beweegoefeningen laat ik kinderen meer rust, zelfvertrouwen en kracht ervaren.

Bedankt Caroline voor jouw inzet voor onze dochter! Je warmte, je positiviteit, je onwijs kundig zijn in je vak, hebben onze dochter en ons als ouders zó geholpen om de zon weer meer te zien schijnen. Je creativiteit sloot heel goed aan bij onze dochter, waardoor ze haar angsten, wensen en kwaliteiten nu kan verwoorden en weet wat haar kan helpen in situaties die ze lastig vindt. 

Ouders van een hooggevoelig meisje (10)

Wij waren op zoek naar een coach die ons kon helpen met onze temperamentvolle en hooggevoelige dochter van 3,5 jaar oud. Caroline heeft ons praktische en concrete handvatten aangereikt die we eenvoudig konden toepassen in ons dagelijkse leven. Maar vooral is onze mindset door Caroline positief veranderd; er is meer acceptatie, we kunnen meer meedenken en meevoelen. Een aanrader voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft.

Vader en moeder van een hooggevoelig meisje (3) met een sterke wil

Toen ik op internet op onderzoek uitging naar hooggevoeligheid bij kinderen, kwam ik bij de praktijk van Zin in! kindercoaching terecht. De video’s van Caroline gaven me meer inzicht, daar was ik al blij mee. Toen ik met mijn dochter (7 jaar) besprak wat mijn bevindingen waren; je bent hooggevoelig, wilde ze hier zelf meer over weten.

Na een heel fijn telefoongesprek met Caroline zijn we een traject gestart. Zo fijn om mijn dochter te zien opbloeien! Ze had meteen een goed gevoel bij Caroline en voelde haar openheid en oprechtheid, wat maakte dat ze zelf ook meteen open ging. Ondanks dat ik me al wel verdiept had in ‘hooggevoeligheid’ was ik heel blij met de tips van Caroline. Het zet je op het juiste spoor; bekrachtigd wat je al goed doet en laat je zien hoe mooi je (hooggevoelig) kind is!

Voor iedereen die twijfelt, gewoon doen, want het haalt het beste in jezelf en je kind naar boven! Dank je wel lieve Caroline.

Moeder van een hooggevoelig meisje (7) met een sterke wil

Caroline heeft ons veel inzichten en tips gegeven over hoe om te gaan met de hooggevoeligheid van onze dochter. Ze is altijd erg betrokken en begaan met het welzijn van onze dochter en zet vaak een stapje extra. Ze is een warm persoon en heel open, waardoor onze dochter heel goed met haar klikt en zich meteen bij haar op haar gemak voelde. Ze gaat altijd met veel plezier naar Caroline toe.

Moeder van een hooggevoelig meisje (10)

Ik ben blij Caroline ontmoet te hebben. Ik wist intuïtief dat onze zoon van 11 hooggevoelig was. Zelf probeerde ik mijn zoon te ondersteunen, maar er was één punt waar ik niet verder mee kon. Gelukkig kwam ik Caroline tegen op het internet. Tijdens 3 gezellige en vakkundige gesprekken heb ik veel praktische tips gekregen voor mezelf en mijn zoon om weer stappen vooruit te kunnen zetten.  Hartelijk bedankt!

Moeder van een hooggevoelige jongen (11)

Bedankt voor je inzet, meedenken en meevoelen. Voor je extra tijd die je aan ons besteed hebt. Voor je wijze woorden, heldere uitleg en mooie werkwijze.

Thanks for being you!

Moeder van een hooggevoelig meisje (13)

Neem contact op

 

Coaching Online (Zoom)
Voor hooggevoelige kinderen én hun ouders

Ook voor online coaching maak ik eerst graag kennis met je via een telefonische kennismaking van 20 minuten. Daarin kun je vertellen waar je je zrogen over maakt en wat de wens is voor jouw kind.

Dit gesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend.

Daarna starten we met een online ontdektraject als het om coaching voor kinderen gaat of direct met de online coaching als het om coaching voor ouders gaat*. Uitgebreide informatie hierover vind je in de tabbladen hieronder.

* Als kinderen jonger zijn dan 12 jaar kan online coaching alleen plaatsvinden wanneer ouders ook bij de online coachsessies aanwezig zijn.

ONLINE ONTDEKTRAJECT

De allereerste stap – na het telefonische kennismakingsgesprek – is het ontdektraject als het gaat om coaching voor kinderen. Dit traject bestaat uit twee afspraken die beiden online plaatsvinden: 

✔ Een online ontdekgesprek met beide ouders en het kind van een uur

✔ Een online kennismakingssessie met het kind van een uur

Terugkoppeling na beide afspraken via E-mail

Tijdens het ontdektraject gaan we samen op zoek naar antwoorden op de volgende vragen: Wat is de huidige situatie? Waar is hulp nodig? Wat is de wens van de ouders? Wat is de wens van het kind?

Jouw investering: €189,- incl. BTW

Wil je hierna verder op weg naar een positieve verandering voor jou en je kind?
Dan starten we met de coaching. Informatie hierover is te vinden onder het tabblad Online coaching voor kinderen.

 Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.  Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

ONLINE COACHING VOOR KINDEREN

Na de telefonische kennismaking starten we met de online coaching. Als kinderen jonger zijn dan 12 jaar kan online coaching alleen plaatsvinden wanneer ouders bij de online coachsessies aanwezig zijn. 

Ik werk met kinderen in coachblokken van 5 sessies. Dit is wat je allemaal krijgt tijdens een coachblok:

5 online coachsessies van een uur via Zoom waarin er 100% aandacht is voor jouw kind. Bij de laatste afspraak van een coachsessie zijn – wanneer mogelijk – beide ouders aanwezig. 

✔ Terugkoppeling na elke sessie via E-mail

Informatie, tips, handvatten, oefeningen en inzichten passend bij de hulpvraag en wens(en) van jouw kind

Tussentijds app- mail of belcontact waarin je al jouw vragen kunt stellen! Ik sta je met raad en daad bij 😊.

Het kan zijn dat 1 coachblok voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten, maar wellicht zijn er meerdere coachblokken nodig. Het coachen op deze manier geeft jou en mij de vrijheid om per blok te bekijken wat er nodig is. En dat is wel zo fijn!

Jouw investering: €489,- incl. BTW per online coachblok

Er kan in termijnen worden betaald. Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars. Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden, de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

COACHING VOOR OUDERS

Er zijn ook ouders die graag zelf gecoacht willen worden, bijvoorbeeld omdat hun kind nog te jong is voor coaching of training.  Na de telefonische kennismaking starten we met de eerste coachsessie. Een online coachsessie duurt meestal zo’n 1 tot anderhalf uur.

Het kan zijn dat 1 coachsessie al voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten, maar wellicht zijn er meerdere sessies nodig. Per keer bekijken we samen wat er nodig is.

Jouw investering: €85- incl. BTW per uur

Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.  Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

Als coachprofessional ben ik aangesloten bij Adiona – dé beroepsorganisatie voor kindercoaches. Daarnaast sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister van Sensikids Coaches. Ik ben HBO geschoold en blijf me voortdurend professionaliseren in het werkveld.

Zin in! Kindercoaching staat voor kwaliteit en deskundigheid.

Sensikids

 

Coaching in mijn Praktijk
voor kinderen én ouders

Coaching Online
voor kinderen én ouders

Coaching in mijn praktijk
Voor hooggevoelige kinderen én hun ouders

Ik maak allereerst graag kennis met je tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek van 20 minuten. Daarin kun je vertellen waar je je zorgen over maakt en wat de wens is voor jouw kind. 

Dit gesprek is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend.

Na dit kennismakingsgesprek starten we met het ontdektraject en vervolgens met coachblokken. En uiteraard kunnen ouders ook zelf gecoacht worden. Uitgebreide informatie vind je in de tabbladen hieronder.

ONTDEKTRAJECT

De allereerste stap – na het telefonische kennismakingsgesprek – is het ontdektraject.
Dit traject bestaat uit twee afspraken die beiden plaatsvinden bij mij in de praktijk:

✔ Een ontdekgesprek met beide ouders en het kind van een uur

✔ Een kennismakingssessie met het kind van een uur

✔ Terugkoppeling na beide afspraken via E-mail

Tijdens het ontdektraject gaan we samen op zoek naar antwoorden op de volgende vragen: Wat is de huidige situatie? Waar is hulp nodig? Wat is de wens van de ouders? Wat is de wens van het kind?

Jouw investering:
€189,- incl. BTW

Wil je hierna verder op weg naar een positieve verandering voor jou en je kind?
Dan starten we met de coaching. Informatie hierover is te vinden onder het tabblad Coachblokken.

Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.  
Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

COACHBLOKKEN

Na het ontdektraject start de coaching. Dit krijg je allemaal tijdens een coachblok:

5 coachsessies van een uur met jouw kind waarin er 100% aandacht is voor jouw kind. Bij de laatste afspraak van het coachblok zijn – waar mogelijk – beide ouders aanwezig. 

Terugkoppeling na elke sessie via E-mail

Informatie, tips, handvatten, oefeningen en inzichten passend bij de hulpvraag en de wens(en)

Tussentijds app- mail of belcontact waarin je al jouw vragen kunt stellen! Ik sta je met raad en daad bij 😊.

✔ Alle materialen

✔ Drinken en wat lekkers tijdens de sessies/gesprekken

Het kan zijn dat 1 coachblok voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten bij jouw kind. Maar wellicht zijn er meerdere coachblokken nodig. Het coachen op deze manier geeft jou, je kind en mij de vrijheid om per blok te bekijken wat er nodig is. En dat is wel zo fijn!

Jouw investering:
€489,- incl. BTW per coachblok

Er kan in termijnen worden betaald. Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.
Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

 

COACHING VOOR OUDERS

Er zijn ook ouders die graag zelf gecoacht willen worden, bijvoorbeeld omdat hun kind nog te jong is voor coaching of training.  Na de telefonische kennismaking starten we met de eerste coachsessie. Een coachsessie duurt meestal zo’n 1 tot anderhalf uur. 

Het kan zijn dat 1 coachsessie al voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten, maar wellicht zijn er meerdere sessies nodig. Per keer bekijken we samen wat er nodig is.

Jouw investering:
€85,- incl. BTW per uur

Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.  Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

Creatief Kindercoach

 Als Creatief Kindercoach maak ik gebruik van creatieve werkvormen tijdens de coaching. Tekenen, schilderen, boetseren, knutselen, schrijven, (poppen)spel, collages maken. De kinderen in mijn praktijk gaan aan de slag met allerlei technieken en werkvormen. De werkstukken en het spel zijn een belangrijke basis voor de coachgesprekken. Vooral ook als kinderen zichzelf minder makkelijk kunnen uiten, is deze manier van werken enorm helpend. Want zeg nou zelf, een beeld zegt meer dan 1000 woorden


Sensikids coach

 Als Sensikids coach sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van Sensikids Coaches. Ik ben opgeleid om hoogsensitieve kinderen te helpen met het vergroten van het zelfvertrouwen en het kunnen omgaan met prikkels en stress. Daarnaast geef ik ouders tips, tools en adviezen rondom hun hoogsensitieve kinderen, zodat opvoeden meer ontspannen wordt.

> https://sensikids.nl/caroline-van-embden-van-lith/

Coach Kinderbrein en Bewegen

 Ook ben ik gecertificeerd Coach Kinderbrein en Bewegen. Dat betekent dat ik tijdens coachtrajecten ook lichaamsgericht werk. Met ademhalings-, ontspannings- en beweegoefeningen laat ik kinderen meer rust, zelfvertrouwen en kracht ervaren.

Bedankt Caroline voor jouw inzet voor onze dochter! Je warmte, je positiviteit, je onwijs kundig zijn in je vak, hebben onze dochter en ons als ouders zó geholpen om de zon weer meer te zien schijnen. Je creativiteit sloot heel goed aan bij onze dochter, waardoor ze haar angsten, wensen en kwaliteiten nu kan verwoorden en weet wat haar kan helpen in situaties die ze lastig vindt. 

Ouders van een hooggevoelig meisje (10)

Wij waren op zoek naar een coach die ons kon helpen met onze temperamentvolle en hooggevoelige dochter van 3,5 jaar oud. Caroline heeft ons praktische en concrete handvatten aangereikt die we eenvoudig konden toepassen in ons dagelijkse leven. Maar vooral is onze mindset door Caroline positief veranderd; er is meer acceptatie, we kunnen meer meedenken en meevoelen. Een aanrader voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft.

Vader en moeder van een hooggevoelig meisje (3) met een sterke wil

Toen ik op internet op onderzoek uitging naar hooggevoeligheid bij kinderen, kwam ik bij de praktijk van Zin in! kindercoaching terecht. De video’s van Caroline gaven me meer inzicht, daar was ik al blij mee. Toen ik met mijn dochter (7 jaar) besprak wat mijn bevindingen waren; je bent hooggevoelig, wilde ze hier zelf meer over weten.

Na een heel fijn telefoongesprek met Caroline zijn we een traject gestart. Zo fijn om mijn dochter te zien opbloeien! Ze had meteen een goed gevoel bij Caroline en voelde haar openheid en oprechtheid, wat maakte dat ze zelf ook meteen open ging. Ondanks dat ik me al wel verdiept had in ‘hooggevoeligheid’ was ik heel blij met de tips van Caroline. Het zet je op het juiste spoor; bekrachtigd wat je al goed doet en laat je zien hoe mooi je (hooggevoelig) kind is!

Voor iedereen die twijfelt, gewoon doen, want het haalt het beste in jezelf en je kind naar boven! Dank je wel lieve Caroline.

Moeder van een hooggevoelig meisje (7) met een sterke wil

Caroline heeft ons veel inzichten en tips gegeven over hoe om te gaan met de hooggevoeligheid van onze dochter. Ze is altijd erg betrokken en begaan met het welzijn van onze dochter en zet vaak een stapje extra. Ze is een warm persoon en heel open, waardoor onze dochter heel goed met haar klikt en zich meteen bij haar op haar gemak voelde. Ze gaat altijd met veel plezier naar Caroline toe.

Moeder van een hooggevoelig meisje (10)

Ik ben blij Caroline ontmoet te hebben. Ik wist intuïtief dat onze zoon van 11 hooggevoelig was. Zelf probeerde ik mijn zoon te ondersteunen, maar er was één punt waar ik niet verder mee kon. Gelukkig kwam ik Caroline tegen op het internet. Tijdens 3 gezellige en vakkundige gesprekken heb ik veel praktische tips gekregen voor mezelf en mijn zoon om weer stappen vooruit te kunnen zetten.  Hartelijk bedankt!

Moeder van een hooggevoelige jongen (11)

Bedankt voor je inzet, meedenken en meevoelen. Voor je extra tijd die je aan ons besteed hebt. Voor je wijze woorden, heldere uitleg en mooie werkwijze.

Thanks for being you!

Moeder van een hooggevoelig meisje (13)

Neem contact op

 

Coaching Online (Zoom)
Voor hooggevoelige kinderen én hun ouders

Ook voor online coaching maak ik eerst graag kennis met je via een telefonische kennismaking van 20 minuten. Daarin kun je vertellen waar je je zorgen over maakt en wat de wens is voor jouw kind.

Dit gesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend.

Daarna starten we met een online ontdektraject als het om coaching voor kinderen gaat of direct met de online coaching als het om coaching voor ouders gaat*. Uitgebreide informatie hierover vind je in de tabbladen hieronder.

* Als kinderen jonger zijn dan 12 jaar kan online coaching alleen plaatsvinden wanneer ouders ook bij de online coachsessies aanwezig zijn.

8ONLINE ONTDEKTRAJECT

De allereerste stap – na het telefonische kennismakingsgesprek – is het ontdektraject als het gaat om coaching voor kinderen.
Dit traject bestaat uit twee afspraken die beiden online plaatsvinden: 

✔ Een online ontdekgesprek met beide ouders en het kind van een uur

✔ Een online kennismakingssessie met het kind van een uur

Terugkoppeling na beide afspraken via E-mail

Tijdens het ontdektraject gaan we samen op zoek naar antwoorden op de volgende vragen: Wat is de huidige situatie? Waar is hulp nodig? Wat is de wens van de ouders? Wat is de wens van het kind?

Jouw investering:
€189,- incl. BTW

Wil je hierna verder op weg naar een positieve verandering voor jou en je kind?
Dan starten we met de coaching. Informatie hierover is te vinden onder het tabblad Online coaching voor kinderen.

 Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.  Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

ONLINE COACHING VOOR KINDEREN

Na de telefonische kennismaking starten we met de online coaching. Als kinderen jonger zijn dan 12 jaar kan online coaching alleen plaatsvinden wanneer ouders ook bij de online coachsessies aanwezig zijn. 

Ik werk met kinderen in coachblokken van 5 sessies. Dit is wat je allemaal krijgt tijdens een coachblok:

5 online coachsessies van een uur via Zoom waarin er 100% aandacht is voor jouw kind. Bij de laatste afspraak van een coachsessie zijn – wanneer mogelijk – beide ouders aanwezig. 

Terugkoppeling na elke sessie via E-mail

Informatie, tips, handvatten, oefeningen en inzichten passend bij de hulpvraag en wens(en) van jouw kind

Tussentijds app- mail of belcontact waarin je al jouw vragen kunt stellen! Ik sta je met raad en daad bij 😊.

Het kan zijn dat 1 coachblok voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten, maar wellicht zijn er meerdere coachblokken nodig. Het coachen op deze manier geeft jou en mij de vrijheid om per blok te bekijken wat er nodig is. En dat is wel zo fijn!

Jouw investering:
€489,- incl. BTW per online coachblok

Er kan in termijnen worden betaald. Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars. Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden, de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

COACHING VOOR OUDERS

Er zijn ook ouders die graag zelf gecoacht willen worden, bijvoorbeeld omdat hun kind nog te jong is voor coaching of training.  Na de telefonische kennismaking starten we met de eerste coachsessie. Een online coachsessie duurt meestal 1 tot anderhalf uur. 

Het kan zijn dat 1 coachsessie al voldoende is om een mooie verandering in gang te zetten, maar wellicht zijn er meerdere sessies nodig. Per keer bekijken we samen wat er nodig is.

Jouw investering:
€85,- incl. BTW per uur

Coaching wordt helaas nog niet vergoed door de zorgverzekeraars.  Op de coaching van Zin in! Kindercoaching zijn de Algemene Voorwaarden , de Privacy verklaring en de Klachtenprocedure van toepassing.

Neem contact op

Als coachprofessional ben ik aangesloten bij Adiona – dé beroepsorganisatie voor kindercoaches. Daarnaast sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister van Sensikids Coaches. Ik ben HBO geschoold en blijf me voortdurend professionaliseren in het werkveld.

Zin in! Kindercoaching staat voor kwaliteit en deskundigheid.

Sensikids

 

Zin in! Kindercoaching
Caroline van Embden van Lith

Vissersdijk 174
4251 EH Werkendam (NB)

caroline@zininkindercoaching.nl
06 – 190 60 914

Mijn werkdagen zijn in schoolweken van maandag t/m woensdag van 9.00 tot 17.00 uur.