Ik ben Caroline. Kindercoach & opvoedcoach voor hooggevoelige kinderen én hun ouders, spring in ‘t veld, hooggevoeligerd, theatrale creatieveling, mama & trainer.

Op een fijne, relaxte en laagdrempelige manier richt ik mijn coachsessies in met een grote dosis humor en kennis van zaken. Ik ondersteun, luister, reik tools aan en geef inzichten. Jullie gaan hier thuis mee aan de slag. Er is sprake van een mooie samenwerking.

Bij elk kind kijk ik wat er nodig is. Jouw kind is uniek en heeft een specifieke behoefte en daar speel ik op in.

Maar enkel en alleen praten is er niet bij. Ik ga lekker met jouw kind aan de slag. Tekenen, knutselen, buiten spelen, theatrale werkvormen, spelletjes spelen, bakken… Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Ik heb zelfs laatst met een meisje een Ikea Kast in elkaar gezet…😊

Alles dat ik aanbied heeft betekenis en is passend bij jouw kind én de hulpvraag en wens. Hieronder vind je welke vormen van coaching ik aanbied. Voor elk wat wils.

Coaching
In mijn praktijk

voor kinderen én ouders

Coaching
Online

voor ouders

Coach Kinderbrein en Bewegen

Naast professioneel coach ben ik ook “Coach Kinderbrein en Bewegen”. Dat betekent dat ik tijdens coachtrajecten vaak lichaamsgericht werk. Met ontspannings- en bewegingsoefeningen laat ik de kinderen in beweging komen waardoor er letterlijk en figuurlijk ruimte komt om dingen te kunnen veranderen.

Theatermaker, clown en verhalen verteller

Ik heb een aantal jaar als theatermaker, clown en verhalen verteller gewerkt. Deze achtergrond neem ik mee in mijn coaching. Zodra ik voel dat het passend is bij een kind maak ik met veel liefde gebruik van werkvormen die ik ken vanuit de theaterwereld en dan met name vanuit het improvisatietheater. Een speelse en fantasievolle manier om met kinderen aan de slag te gaan.

 

Leerkracht Basisonderwijs

Ik heb in het basisonderwijs met honderden kinderen gewerkt. Daar zaten heel wat (hoog)gevoelige kinderen bij. Ik weet na jaren ervaring wat bij deze kinderen niet, maar vooral wat wél werkt.

Uiteraard neem ik mijn achtergrond als leerkracht in het basisonderwijs mee als coach. Ik vind het heerlijk om onderwerpen te verhelderen en te verduidelijken. Met grote tekenblokken en bakken vol stiften leg ik ouders én kinderen vol enthousiasme uit hoe het brein werkt, wat er gebeurt bij overprikkeling en stress etc. Ik werk daarbij het liefst met plaatjes en beelden. Want tja… als hooggevoelige coach voor hooggevoelige kinderen weet ik dat beelden vaak beter werken dan woorden. 

 > Lees mijn blog over hooggevoeligheid 

Neem contact op

1: Ik voel me tuis bij jau
2: je doet lief
3: je geft goed tips
4: je maakt leuke grapen
5: Je verzint leuke dingen
6: je legt goed dingen uit
7: fijn bij jau
8: Je vraagt dinge voor dat je het doet
9. Je geeft dinge weg
10: rusteg aan.

Hooggevoelig meisje (7)

Ik vind het heel fijn bij Caroline. Ze doet altijd hele leuke dingen met mij. Ik kijk er altijd naar uit om naar haar toe te gaan. 😊

Sofie (10)

Het enthousiasme en de vrolijkheid van Caroline werken aanstekelijk! Mijn zoon straalt meer zelfvertrouwen uit en is opener geworden. Gelukkig is hij nog steeds eigenwijs, maar wel iets minder koppig

Moeder van een gevoelige jongen (9)

Mijn wens

“Ik had het mezelf als kind zo gegund te weten dat ik hooggevoelig ben. Dat iemand me had laten ervaren: “Dit is hooggevoeligheid. Dit zijn de mooie en minder mooie kanten en deze tools kan je zelf inzetten om het leven een stukje makkelijker te maken.”

Daardoor had ik mezelf zoveel beter begrepen én meer zelfvertrouwen en stevigheid gevoeld om uitdagingen aan te gaan – ook als volwassene.

Dat is mijn wens voor alle hooggevoelige kinderen en de reden dat ik als kinder- en opvoedcoach werk met deze bijzondere doelgroep – die mij raakt.

Ik weet precies hoe zij zich voelen en hoe ingewikkeld het leven soms kan zijn. En daar kan ik ze als geen ander mee helpen.”

Groetjes van Caroline
Kinder- en opvoedcoach

 

Nog meer weetjes over mij

  • Ik ben de trotse moeder van een fantastisch jongetje van 4 jaar oud! Ik zou het liefst nu meteen een foto van hem aan je laten zien… maar ik kan nog net mijn professionaliteit bewaren 😉
  • Ik heb het grootste deel van mijn leven in Brabant gewoond en ben erg trots op mijn roots en mijn zachte G. Nu strooi ik mijn Brabantse gezelligheid rond in Zuid- Holland.
  • Ik wist al van jongs af aan dat ik met kinderen wilde werken. Ik heb bijna 20 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Maar stiekem was ik al die tijd al kindercoach, dus de meest logische stap was het beginnen van mijn eigen coachpraktijk. 

Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat ik voor jou en je kind kan betekenen?
Neem contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Als coachprofessional ben ik ingeschreven bij het Coachregister van de NFG (de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Dit betekent dat ik als coach HBO geschoold ben en me voortdurend blijf professionaliseren in het werkveld. Bovendien neem ik deel aan intervisie en supervisie. 

Zin in! Kindercoaching staat voor kwaliteit en deskundigheid.

Ik ben Caroline. Kindercoach & Opvoedcoach voor hooggevoelige kinderen én hun ouders, spring in ‘t veld, hooggevoeligerd, theatrale creatieveling, mama & trainer.

Op een fijne, relaxte en laagdrempelige manier richt ik mijn coachsessies in met een grote dosis humor en kennis van zaken. Ik ondersteun, luister, reik tools aan en geef inzichten. Jullie gaan hier thuis mee aan de slag. Er is sprake van een mooie samenwerking.

Bij elk kind kijk ik wat er nodig is. Jouw kind is uniek en heeft een specifieke behoefte en daar speel ik op in.

Maar enkel en alleen praten is er niet bij. Ik ga lekker met jouw kind aan de slag. Tekenen, knutselen, buiten spelen, theatrale werkvormen, spelletjes spelen, bakken… Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Ik heb zelfs laatst met een meisje een Ikea Kast in elkaar gezet…😊

Alles dat ik aanbied heeft betekenis en is passend bij jouw kind én de hulpvraag en wens. Hieronder vind je welke vormen van coaching ik aanbied. Voor elk wat wils.

Coaching
In mijn praktijk

voor kinderen én ouders

Coaching
Online

voor ouders

Coach Kinderbrein en Bewegen

Naast professioneel coach ben ik ook “Coach Kinderbrein en Bewegen”. Dat betekent dat ik tijdens coachtrajecten vaak lichaamsgericht werk. Met ontspannings- en bewegingsoefeningen laat ik de kinderen in beweging komen waardoor er letterlijk en figuurlijk ruimte komt om dingen te kunnen veranderen.

Theatermaker, clown en verhalen verteller

Ik heb een aantal jaar als theatermaker, clown en verhalen verteller gewerkt. Deze achtergrond neem ik mee in mijn coaching. Zodra ik voel dat het passend is bij een kind maak ik met veel liefde gebruik van werkvormen die ik ken vanuit de theaterwereld en dan met name vanuit het improvisatietheater. Een speelse en fantasievolle manier om met kinderen aan de slag te gaan.

 


Leerkracht Basisonderwijs


Ik heb in het basisonderwijs met honderden kinderen gewerkt. Daar zaten heel wat (hoog)gevoelige kinderen bij. Ik weet na jaren ervaring wat bij deze kinderen niet, maar vooral wat wél werkt.

Uiteraard neem ik mijn achtergrond als leerkracht in het basisonderwijs mee als coach. Ik vind het heerlijk om onderwerpen te verhelderen en te verduidelijken. Met grote tekenblokken en bakken vol stiften leg ik ouders én kinderen vol enthousiasme uit hoe het brein werkt, wat er gebeurt bij overprikkeling en stress etc. Ik werk daarbij het liefst met plaatjes en beelden. Want tja… als hooggevoelige coach voor hooggevoelige kinderen weet ik dat beelden vaak beter werken dan woorden.

> Lees mijn blog over hooggevoeligheid

1: Ik voel me tuis bij jau
2: je doet lief
3: je geft goed tips
4: je maakt leuke grapen
5: Je verzint leuke dingen
6: je legt goed dingen uit
7: fijn bij jau
8: Je vraagt dinge voor dat je het doet
9. Je geeft dinge weg
10: rusteg aan.

Hooggevoelig meisje (7)

Ik vind het heel fijn bij Caroline. Ze doet altijd hele leuke dingen met mij. Ik kijk er altijd naar uit om naar haar toe te gaan. 😊

Sofie (10)

Het enthousiasme en de vrolijkheid van Caroline werken aanstekelijk! Mijn zoon straalt meer zelfvertrouwen uit en is opener geworden. Gelukkig is hij nog steeds eigenwijs, maar wel iets minder koppig

Moeder van een gevoelige jongen (9)

Coaching & Tarieven

Mijn wens

“Ik had het mezelf als kind zo gegund te weten dat ik hooggevoelig ben. Dat iemand me had laten ervaren: “Dit is hooggevoeligheid. Dit zijn de mooie en minder mooie kanten en deze tools kan je zelf inzetten om het leven een stukje makkelijker te maken.”

Daardoor had ik mezelf zoveel beter begrepen én meer zelfvertrouwen en stevigheid gevoeld om uitdagingen aan te gaan – ook als volwassene.

Dat is mijn wens voor alle hooggevoelige kinderen en de reden dat ik als kinder- en opvoedcoach werk met deze bijzondere doelgroep – die mij raakt.

Ik weet precies hoe zij zich voelen en hoe ingewikkeld het leven soms kan zijn. En daar kan ik ze als geen ander mee helpen.”

Groetjes van Caroline
Kinder- en opvoedcoach

 

Nog meer weetjes over mij

  • Ik ben de trotse moeder van een fantastisch jongetje van 4 jaar oud! Ik zou het liefst nu meteen een foto van hem aan je laten zien… maar ik kan nog net mijn professionaliteit bewaren 😉
  • Ik heb het grootste deel van mijn leven in Brabant gewoond en ben erg trots op mijn roots en mijn zachte G. Nu strooi ik mijn Brabantse gezelligheid rond in Zuid- Holland.
  • Ik wist al van jongs af aan dat ik met kinderen wilde werken. Ik heb bijna 20 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Maar stiekem was ik al die tijd al kindercoach, dus de meest logische stap was het beginnen van mijn eigen coachpraktijk.

Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat ik voor jou en je kind kan betekenen?
Neem contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Als coachprofessional ben ik ingeschreven bij het Coachregister van de NFG (de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Dit betekent dat ik als coach HBO geschoold ben en me voortdurend blijf professionaliseren in het werkveld. Bovendien neem ik deel aan intervisie en supervisie. 

Zin in! Kindercoaching staat voor kwaliteit en deskundigheid.

Ik ben Caroline. Kindercoach & Opvoedcoach voor hooggevoelige kinderen én hun ouders, spring in ‘t veld, hooggevoeligerd, theatrale creatieveling, mama & trainer.

Op een fijne, relaxte en laagdrempelige manier richt ik mijn coachsessies in met een grote dosis humor en kennis van zaken. Ik ondersteun, luister, reik tools aan en geef inzichten. Jullie gaan hier thuis mee aan de slag. Er is sprake van een mooie samenwerking.

Bij elk kind kijk ik wat er nodig is. Jouw kind is uniek en heeft een specifieke behoefte en daar speel ik op in.

Maar enkel en alleen praten is er niet bij. Ik ga lekker met jouw kind aan de slag. Tekenen, knutselen, buiten spelen, theatrale werkvormen, spelletjes spelen, bakken… Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Ik heb zelfs laatst met een meisje een Ikea Kast in elkaar gezet…

Alles dat ik aanbied heeft betekenis en is passend bij jouw kind én de hulpvraag en wens.

Coaching & Tarieven

Coach Kinderbrein en Bewegen

Naast professioneel coach ben ik ook “Coach Kinderbrein en Bewegen”. Dat betekent dat ik tijdens coachtrajecten vaak lichaamsgericht werk. Met ontspannings- en bewegingsoefeningen laat ik de kinderen in beweging komen waardoor er letterlijk en figuurlijk ruimte komt om dingen te kunnen veranderen.

Theatermaker, clown en verhalen verteller

Ik heb een aantal jaar als theatermaker, clown en verhalen verteller gewerkt. Deze achtergrond neem ik mee in mijn coaching. Zodra ik voel dat het passend is bij een kind maak ik met veel liefde gebruik van werkvormen die ik ken vanuit de theaterwereld en dan met name vanuit het improvisatietheater. Een speelse en fantasievolle manier om met kinderen aan de slag te gaan.

 


Leerkracht Basisonderwijs


Ik heb in het basisonderwijs met honderden kinderen gewerkt. Daar zaten heel wat (hoog)gevoelige kinderen bij. Ik weet na jaren ervaring wat bij deze kinderen niet, maar vooral wat wél werkt.

Uiteraard neem ik mijn achtergrond als leerkracht in het basisonderwijs mee als coach. Ik vind het heerlijk om onderwerpen te verhelderen en te verduidelijken. Met grote tekenblokken en bakken vol stiften leg ik ouders én kinderen vol enthousiasme uit hoe het brein werkt, wat er gebeurt bij overprikkeling en stress etc. Ik werk daarbij het liefst met plaatjes en beelden. Want tja… als hooggevoelige coach voor hooggevoelige kinderen weet ik dat beelden vaak beter werken dan woorden.

> Lees mijn blog over hooggevoeligheid

1: Ik voel me tuis bij jau
2: je doet lief
3: je geft goed tips
4: je maakt leuke grapen
5: Je verzint leuke dingen
6: je legt goed dingen uit
7: fijn bij jau
8: Je vraagt dinge voor dat je het doet
9. Je geeft dinge weg
10: rusteg aan.

Hooggevoelig meisje (7)

Ik vind het heel fijn bij Caroline. Ze doet altijd hele leuke dingen met mij. Ik kijk er altijd naar uit om naar haar toe te gaan. 😊

Sofie (10)

Het enthousiasme en de vrolijkheid van Caroline werken aanstekelijk! Mijn zoon straalt meer zelfvertrouwen uit en is opener geworden. Gelukkig is hij nog steeds eigenwijs, maar wel iets minder koppig

Moeder van een gevoelige jongen (9)

Coaching & Tarieven

Mijn wens

“Ik had het mezelf als kind zo gegund te weten dat ik hooggevoelig ben. Dat iemand me had laten ervaren: “Dit is hooggevoeligheid. Dit zijn de mooie en minder mooie kanten en deze tools kan je zelf inzetten om het leven een stukje makkelijker te maken.”

Daardoor had ik mezelf zoveel beter begrepen én meer zelfvertrouwen en stevigheid gevoeld om uitdagingen aan te gaan – ook als volwassene.

Dat is mijn wens voor alle hooggevoelige kinderen en de reden dat ik als kinder- en opvoedcoach werk met deze bijzondere doelgroep – die mij raakt.

Ik weet precies hoe zij zich voelen en hoe ingewikkeld het leven soms kan zijn. En daar kan ik ze als geen ander mee helpen.”

Groetjes van Caroline
Kinder- en opvoedcoach

 

Nog meer weetjes over mij

  • Ik ben de trotse moeder van een fantastisch jongetje van 4 jaar oud! Ik zou het liefst nu meteen een foto van hem aan je laten zien… maar ik kan nog net mijn professionaliteit bewaren 😉
  • Ik heb het grootste deel van mijn leven in Brabant gewoond en ben erg trots op mijn roots en mijn zachte G. Nu strooi ik mijn Brabantse gezelligheid rond in Zuid- Holland.
  • Ik wist al van jongs af aan dat ik met kinderen wilde werken. Ik heb bijna 20 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Maar stiekem was ik al die tijd al kindercoach, dus de meest logische stap was het beginnen van mijn eigen coachpraktijk. 

Ben je na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden? Wil je weten wat ik voor jou en je kind kan betekenen?Neem contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Als coachprofessional ben ik ingeschreven bij het Coachregister van de NFG (de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg). Dit betekent dat ik als coach HBO geschoold ben en me voortdurend blijf professionaliseren in het werkveld. Bovendien neem ik deel aan intervisie en supervisie. 

Zin in! Kindercoaching staat voor kwaliteit en deskundigheid.