IK BEN CAROLINE – CREATIEF KINDERCOACH – EN IK HELP JOUW KIND OM STEVIG IN ZIJN OF HAAR SCHOENEN TE STAAN.

Ik werk als zelfstandig creatief kindercoach. Dat betekent dat ik mijn eigen praktijk aan huis heb. Daar ga ik aan de slag met kinderen en hun ouders om ze een steuntje in de rug te bieden. De kinderen ontdekken in mijn praktijk welke kwaliteiten, talenten en mogelijkheden ze hebben en hoe ze deze kunnen inzetten. Samen met de kinderen ga ik op weg naar veerkracht, zelfvertrouwen en balans. En dit allemaal zodat ze weer lekker stevig in hun schoenen staan en de wereld met vertrouwen tegemoet kunnen treden.

Na jarenlang in het basisonderwijs te hebben gewerkt, heb ik in 2018 de stap gemaakt naar kindercoaching. Inmiddels heb ik de nodige opleidingen gevolgd. Zo ben ik Gecertificeerd Kindercoachprofessional, Coach Kinderbrein en Bewegen, Sensikids Coach (coach voor hooggevoelige kinderen) en Creatief Kindercoach. Dat betekent dat ik me een mooie mix van kennis, vaardigheden en werkvormen heb eigengemaakt die ik dagelijks inzet bij het werken met kinderen.

 

Naast mijn werk als creatief kindercoach in mijn eigen praktijk, ben ik ook invaldocent bij de opleiding Creatieve Kindercoaching van Intence Opleidingen in Dordrecht. Met heel veel plezier deel ik mijn kennis rondom dit mooie vak aan een nieuwe lichting kindercoaches. Hoe meer mensen dit mooie vak leren, hoe meer kinderen en ouders we kunnen helpen en ondersteunen.

INTENCE OPLEIDINGEN

WEETJES OVER CAROLINE

♥ Ik ben getrouwd met Sander en we hebben samen een zoontje. Timo.
♥ We wonen sinds 2023 in Werkendam in een mooie dijkwoning. Mijn praktijkruimte is te vinden in het souterrain en heeft uitzicht op onze tuin.
♥ Ik heb 18 jaar in het basisonderwijs gewerkt. Ik heb dus met honderden kinderen gewerkt in alle soorten en maten.
♥ In mijn vrije tijd doe ik aan theaterport, een vorm van improvisatietheater. Ik ben bovendien gek op het spelen van bordspelletjes en het ontsnappen uit escaperooms. Ook vind ik het leuk om een pubquiz te doen en naar het theater te gaan. En af en toe lekker op de bank hangen is ook heerlijk.
♥ Creatieve kindercoaching past zo goed bij me omdat ik mezelf zie als een creatief persoon. Ik doe van alles wat. Tekenen, schilderen, boetseren, collages maken, haken. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het wel eens geprobeerd. Ik ben gek op de afwisseling

Creatief Kindercoach

HSP Kindercoach

Gratis online
minicursus & E-Book

Onze dochter glunderde helemaal na elke coachsessie. Ze wist ook alles tot in detail na te vertellen. De tools die zij van Caroline heeft gehad zijn heel fijn en visueel waardoor deze makkelijk toe te passen zijn. Zowel voor onze dochter als voor onszelf. Ze kan haar emoties nu beter uiten en verwoorden waardoor ze veel minder gefrustreerd is. 

Ouders van een meisje van 8

Mijn dochter is van een boos en onzeker meisje veranderd in een blije tiener. Dankzij de handvatten die ze tijdens de coaching heeft gekregen staat ze steviger in haar schoenen.  

Moeder van een dochter van 11

1: Ik voel me tuis bij jau
2: je doet lief
3: je geft goed tips
4: je maakt leuke grapen
5: Je verzint leuke dingen
6: je legt goed dingen uit
7: fijn bij jau
8: Je vraagt dinge voor dat je het doet
9. Je geeft dinge weg
10: rusteg aan.

Meisje van 7

Ik vind het heel fijn bij Caroline. Ze doet altijd hele leuke dingen met mij. Ik kijk er altijd naar uit om naar haar toe te gaan. 😊

Sofie van 10

Lieve Caroline, bedankt voor alle goede gesprekken. Het heeft me enorm geholpen. Ik heb meer zelfvertrouwen en meer rust in mijn hoofd. Je bent echt een topper!

Tiener van 14

Door Caroline zit ik wat minder vast in mijn hoofd. 

Jongen van 10

Het enthousiasme en de vrolijkheid van Caroline werken aanstekelijk! Mijn zoon straalt meer zelfvertrouwen uit en is opener geworden. Gelukkig is hij nog steeds eigenwijs, maar wel iets minder koppig

Moeder van een jongen van 9

Als coachprofessional ben ik aangesloten bij Adiona – dé beroepsorganisatie voor kindercoaches.
Daarnaast sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister van Sensikids Coaches.
Ik ben HBO geschoold en blijf me voortdurend professionaliseren in het werkveld. 

Zin in! Kindercoaching staat voor kwaliteit en deskundigheid.

Adiona
Sensikids

  

IK BEN CAROLINE – CREATIEF KINDERCOACH – EN IK HELP JOUW KIND OM STEVIG IN ZIJN OF HAAR SCHOENEN TE STAAN.

Ik werk als zelfstandig creatief kindercoach. Dat betekent dat ik mijn eigen praktijk aan huis heb. Daar ga ik aan de slag met kinderen en hun ouders om ze een steuntje in de rug te bieden. De kinderen ontdekken in mijn praktijk welke kwaliteiten, talenten en mogelijkheden ze hebben en hoe ze deze kunnen inzetten. Samen met de kinderen ga ik op weg naar veerkracht, zelfvertrouwen en balans. En dit allemaal zodat ze weer lekker stevig in hun schoenen staan en de wereld met vertrouwen tegemoet kunnen treden.

Na jarenlang in het basisonderwijs te hebben gewerkt, heb ik in 2018 de stap gemaakt naar kindercoaching. Inmiddels heb ik de nodige opleidingen gevolgd. Zo ben ik Gecertificeerd Kindercoachprofessional, Coach Kinderbrein en Bewegen, Sensikids Coach (coach voor hooggevoelige kinderen) en Creatief Kindercoach. Dat betekent dat ik me een mooie mix van kennis, vaardigheden en werkvormen heb eigengemaakt die ik dagelijks inzet bij het werken met kinderen.

Naast mijn werk als creatief kindercoach in mijn eigen praktijk, ben ik ook invaldocent bij de opleiding Creatieve Kindercoaching van Intence Opleidingen in Dordrecht. Met heel veel plezier deel ik mijn kennis rondom dit mooie vak aan een nieuwe lichting kindercoaches. Hoe meer mensen dit mooie vak leren, hoe meer kinderen en ouders we kunnen helpen en ondersteunen.

INTENCE OPLEIDINGEN

WEETJES OVER CAROLINE

♥ Ik ben getrouwd met Sander en we hebben samen een zoontje. Timo.
♥ We wonen sinds 2023 in Werkendam in een mooie dijkwoning. Mijn praktijkruimte is te vinden in het souterrain en heeft uitzicht op onze tuin.
♥ Ik heb 18 jaar in het basisonderwijs gewerkt. Ik heb dus met honderden kinderen gewerkt in alle soorten en maten.
♥ In mijn vrije tijd doe ik aan theaterport, een vorm van improvisatietheater. Ik ben bovendien gek op het spelen van bordspelletjes en het ontsnappen uit escaperooms. Ook vind ik het leuk om een pubquiz te doen en naar het theater te gaan. En af en toe lekker op de bank hangen is ook heerlijk.
♥ Creatieve kindercoaching past zo goed bij me omdat ik mezelf zie als een creatief persoon. Ik doe van alles wat. Tekenen, schilderen, boetseren, collages maken, haken. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het wel eens geprobeerd. Ik ben gek op de afwisseling

Creatief Kindercoach

HSP Kindercoach

Gratis online
minicursus & E-Book

Onze dochter glunderde helemaal na elke coachsessie. Ze wist ook alles tot in detail na te vertellen. De tools die zij van Caroline heeft gehad zijn heel fijn en visueel waardoor deze makkelijk toe te passen zijn. Zowel voor onze dochter als voor onszelf. Ze kan haar emoties nu beter uiten en verwoorden waardoor ze veel minder gefrustreerd is. 

Ouders van een meisje van 8

Mijn dochter is van een boos en onzeker meisje veranderd in een blije tiener. Dankzij de handvatten die ze tijdens de coaching heeft gekregen staat ze steviger in haar schoenen.  

Moeder van een dochter van 11

1: Ik voel me tuis bij jau
2: je doet lief
3: je geft goed tips
4: je maakt leuke grapen
5: Je verzint leuke dingen
6: je legt goed dingen uit
7: fijn bij jau
8: Je vraagt dinge voor dat je het doet
9. Je geeft dinge weg
10: rusteg aan.

Meisje van 7

Ik vind het heel fijn bij Caroline. Ze doet altijd hele leuke dingen met mij. Ik kijk er altijd naar uit om naar haar toe te gaan. 😊

Sofie van 10

Lieve Caroline, bedankt voor alle goede gesprekken. Het heeft me enorm geholpen. Ik heb meer zelfvertrouwen en meer rust in mijn hoofd. Je bent echt een topper!

Tiener van 14

Door Caroline zit ik wat minder vast in mijn hoofd. 

Jongen van 10

Het enthousiasme en de vrolijkheid van Caroline werken aanstekelijk! Mijn zoon straalt meer zelfvertrouwen uit en is opener geworden. Gelukkig is hij nog steeds eigenwijs, maar wel iets minder koppig

Moeder van een jongen van 9

Als coachprofessional ben ik aangesloten bij Adiona – dé beroepsorganisatie voor kindercoaches.
Daarnaast sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister van Sensikids Coaches.
Ik ben HBO geschoold en blijf me voortdurend professionaliseren in het werkveld. 

Zin in! Kindercoaching staat voor kwaliteit en deskundigheid.

Adiona
Sensikids

  

IK BEN CAROLINE – CREATIEF KINDERCOACH – EN IK HELP JOUW KIND OM STEVIG IN ZIJN OF HAAR SCHOENEN TE STAAN.

Ik werk als zelfstandig creatief kindercoach. Dat betekent dat ik mijn eigen praktijk aan huis heb. Daar ga ik aan de slag met kinderen en hun ouders om ze een steuntje in de rug te bieden. De kinderen ontdekken in mijn praktijk welke kwaliteiten, talenten en mogelijkheden ze hebben en hoe ze deze kunnen inzetten. Samen met de kinderen ga ik op weg naar veerkracht, zelfvertrouwen en balans. En dit allemaal zodat ze weer lekker stevig in hun schoenen staan en de wereld met vertrouwen tegemoet kunnen treden.

Na jarenlang in het basisonderwijs te hebben gewerkt, heb ik in 2018 de stap gemaakt naar kindercoaching. Inmiddels heb ik de nodige opleidingen gevolgd. Zo ben ik Gecertificeerd Kindercoachprofessional, Coach Kinderbrein en Bewegen, Sensikids Coach (coach voor hooggevoelige kinderen) en Creatief Kindercoach. Dat betekent dat ik me een mooie mix van kennis, vaardigheden en werkvormen heb eigengemaakt die ik dagelijks inzet bij het werken met kinderen.

Naast mijn werk als creatief kindercoach in mijn eigen praktijk, ben ik ook invaldocent bij de opleiding Creatieve Kindercoaching van Intence Opleidingen in Dordrecht. Met heel veel plezier deel ik mijn kennis rondom dit mooie vak aan een nieuwe lichting kindercoaches. Hoe meer mensen dit mooie vak leren, hoe meer kinderen en ouders we kunnen helpen en ondersteunen.

INTENCE OPLEIDINGEN

WEETJES OVER CAROLINE

♥ Ik ben getrouwd met Sander en we hebben samen een zoontje. Timo.
♥ We wonen sinds 2023 in Werkendam in een mooie dijkwoning. Mijn praktijkruimte is te vinden in het souterrain en heeft uitzicht op onze tuin.
♥ Ik heb 18 jaar in het basisonderwijs gewerkt. Ik heb dus met honderden kinderen gewerkt in alle soorten en maten.
♥ In mijn vrije tijd doe ik aan theaterport, een vorm van improvisatietheater. Ik ben bovendien gek op het spelen van bordspelletjes en het ontsnappen uit escaperooms. Ook vind ik het leuk om een pubquiz te doen en naar het theater te gaan. En af en toe lekker op de bank hangen is ook heerlijk.
♥ Creatieve kindercoaching past zo goed bij me omdat ik mezelf zie als een creatief persoon. Ik doe van alles wat. Tekenen, schilderen, boetseren, collages maken, haken. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het wel eens geprobeerd. Ik ben gek op de afwisseling

Onze dochter glunderde helemaal na elke coachsessie. Ze wist ook alles tot in detail na te vertellen. De tools die zij van Caroline heeft gehad zijn heel fijn en visueel waardoor deze makkelijk toe te passen zijn. Zowel voor onze dochter als voor onszelf. Ze kan haar emoties nu beter uiten en verwoorden waardoor ze veel minder gefrustreerd is. 

Ouders van een meisje van 8

Mijn dochter is van een boos en onzeker meisje veranderd in een blije tiener. Dankzij de handvatten die ze tijdens de coaching heeft gekregen staat ze steviger in haar schoenen.  

Moeder van een dochter van 11

1: Ik voel me tuis bij jau
2: je doet lief
3: je geft goed tips
4: je maakt leuke grapen
5: Je verzint leuke dingen
6: je legt goed dingen uit
7: fijn bij jau
8: Je vraagt dinge voor dat je het doet
9. Je geeft dinge weg
10: rusteg aan.

Meisje van 7

Ik vind het heel fijn bij Caroline. Ze doet altijd hele leuke dingen met mij. Ik kijk er altijd naar uit om naar haar toe te gaan. 😊

Sofie van 10

Lieve Caroline, bedankt voor alle goede gesprekken. Het heeft me enorm geholpen. Ik heb meer zelfvertrouwen en meer rust in mijn hoofd. Je bent echt een topper!

Tiener van 14

Door Caroline zit ik wat minder vast in mijn hoofd. 

Jongen van 10

Het enthousiasme en de vrolijkheid van Caroline werken aanstekelijk! Mijn zoon straalt meer zelfvertrouwen uit en is opener geworden. Gelukkig is hij nog steeds eigenwijs, maar wel iets minder koppig

Moeder van een jongen van 9

Als coachprofessional ben ik aangesloten bij Adiona – dé beroepsorganisatie voor kindercoaches.
Daarnaast sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister van Sensikids Coaches.
Ik ben HBO geschoold en blijf me voortdurend professionaliseren in het werkveld. 

Zin in! Kindercoaching staat voor kwaliteit en deskundigheid.

Adiona
Sensikids

Zin in! Kindercoaching
Caroline van Embden van Lith

Vissersdijk 174
4251 EH Werkendam (NB)

caroline@zininkindercoaching.nl
06 – 190 60 914

Mijn werkdagen zijn in schoolweken van maandag t/m woensdag van 9.00 tot 17.00 uur.